About Me

Mijn foto
Hai,ik ben Jacqueline(Jacky) 54 jaar en woon samen met mijn man in Dordrecht. Mijn dochter woont inmiddels samen.Ik ben gek op kaarten maken en alles wat met freubelen te maken heeft.Een aantal jaar terug heb ik ook een cursus Tiffany glas gevolgd,maar doe daar weinig meer mee,wegens tijdsgebrek. Ik vind bijna alles leuk om te doen,zodoende heb ik ook een barbiehuis voor mijn dochter gemaakt toen zij klein was.(is nu inmiddels 25)

donderdag 4 oktober 2012

Zo weinig tijd.....

om mijn blog te onderhouden. Heb ondertussen wel flink wat kaarten gemaakt, maar aangezien naast mijn werk weinig tijd overhoud, moet ik alles een beetje verdelen.
Daarnaast heb ik ook nog clubs, waar ik lid ben van een heleboel clubjes. 1 week geleden vertoefden wij nog in het zonnige Mallorca en nu al weer een week aan het werk. Vanaf 15 oktober gaan ze onze badkamer verbouwen,wat ook de nodige drukte en stress en tijd met zich mee zal brengen.
Dus als jullie heb vinden stinken ben ik dat! Hahaha!!! Nee hoor,gelukkig woont mijn moeder dichtbij en kunnen we daar onder de douche door duiken.
Moet ook nog erg wennen aan de nieuwe blogs,maar dat komt vanzelf.
Ik hoop snel weer wat te plaatsen.
Liefs,
Jacky

Geen opmerkingen:

Een reactie posten