About Me

Mijn foto
Hai,ik ben Jacqueline(Jacky) 54 jaar en woon samen met mijn man in Dordrecht. Mijn dochter woont inmiddels samen.Ik ben gek op kaarten maken en alles wat met freubelen te maken heeft.Een aantal jaar terug heb ik ook een cursus Tiffany glas gevolgd,maar doe daar weinig meer mee,wegens tijdsgebrek. Ik vind bijna alles leuk om te doen,zodoende heb ik ook een barbiehuis voor mijn dochter gemaakt toen zij klein was.(is nu inmiddels 25)

dinsdag 27 november 2012

Oldtimer voor mijn.....


 dochter gemaakt(deze komt van Sandra's scrapshop). Op 4 oktober had ze haar eerste poging gedaan om haar rijbewijs te halen,maar ze was helaas gezakt. Ik had de auto inmiddels al klaar,maar kon hem niet op mijn blog zetten natuurlijk.Hij heeft een maandje bovenop de slaapkamerkast gestaan en op 13 november heeft ze haar rijbewijs wel gehaald en dit is het resultaat. Ik heb ook nog een pasfoto van haar uitgeknipt en achter het stuur geplaatst(mijn man heeft een veer van een pen verbogen en daar wiebelt haar hoofd op)


4 opmerkingen:

 1. Oohhh Jack, wat gaaf!!!!!! Feliciteer Kelly van ons met het behalen van haar rijbewijs. Sjee zeg.... ze mag al rijden.
  Hoe gaat het verder daar bij jullie? De verbouwing al klaar???

  Liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend! En gefeliciteerd voor je dochter!

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jacky!! Wow, jij hebt flink je best gedaan op de auto hoor! Wat een prachtig kunstwerkje heb je er van gemaakt!! Wat goed van je dochter dat ze haar rijbewijs heeft gehaald! Gefeliciteerd hoor!
  Veel veilige kilometers gewenst voor haar en mijn complimenten voor jou voor deze mooie Oldtimer!
  Hij gaat erbij in de Garage uhhh Gallery hoor!!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen